Etusivu » Blogi » Kehitystyö etenee! | Bugiraportti

Kehitystyö etenee! | Bugiraportti

  • tehnyt

Viikko 39

Allergiaskannerin kehitystyöt jatkuvat meillä arjen jokaisena päivänä. Vaikka pääsääntöisesti pääsemme kehitystystyössä eteenpäin hyvää tahtia, tuli eteemme ehkä tämän syksyn oletettavasti hankalin ongelma. Tuon edellisen lauseen kirjoittaneena huomasin työpöytäni olevan onnekseni puuta, jota oli pakko kopauttaa kolmesti ihan vaan meidän kaikkien vuoksi! Ongelmana joka meille tuli vastaan oli se, että jos sovelluksestamme määritti itselleen päälle porkkana-allergian, niin sovellus ilmoitti myös, että käyttäjä ei pysty käyttämään tuotteita, joissa on kanaa. Tämä tapahtui myös toisinpäin, koska sanassa ’porkkana’ on myös sana ’kana’ (porkKANA). Vaikka itsessään ongelma ei kuulosta isolta, sitä se kuitenkin oli. Tämäkin ongelma on nyt selätetty ja kiitos siitä meidän koodareille, eteenkin Elinalle! Saimme myös muuta kehitystä aikaan, niistä ja bugeista listaus postauksen lopussa.

Seuraavaksi keskitymme lisäämään muun muassa Allergiaskanneriin ruokavalioita, ainakin alkuun laktoosittoman ja gluteenittoman! Uusia ominaisuuksia siis on tulossa. Tarkoituksenamme on saada ensimmäinen versio julkaistua seuraavan kuukauden sisällä. Kannattaa siis pysyä kuulolla!

Viime perjantai (1.10) oli ”historiallinen” perjantai. Olemme työstäneet Allergiaskanneria alkukeväästä asti ja nyt sitten lokakuussa näimme Allergiaskanneri porukalla ensimmäisen kerran kasvotusten palaverin merkeissä Digi & Game Centerillä Jyväskylässä. Olimme toki tunteneet koulun kautta jo aiemmin, mutta melkoista ajatella, miten tälläisenkin projektin tekeminen onnistuu lähes täysin etänä.

Tarkoituksenamme on myös julkaista taustatietoja meistä kehittäjistä ja vähän ’Behind the scenes’ materiaalia, tästä lisää myöhemmin.

– Tomi

Lisätyt asiat ja korjatut bugit

– Parannettu ja nopeutettu viivakoodin lukua
– Korjattu ongelma, jossa taskulampun päälle laittamisen ja sulkemisen jälkeen skannaus ei onnistunut
– Korjattu onglema, jossa ensimmäisen skannauksen jälkeinen lataus on pitkä
– Korjattu ongelma, jossa taskulampun kiinni laittamisen jälkeen videostream välillä katkeaa
– Korjattu onglema, jossa jos tuotteen ainesosaluettelossa lukee porkkana, sovellus saattaa luulla, että tuotteessa on kanaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.