Etusivu » Blogi » Kaiken alku

Kaiken alku

  • tehnyt

Tervetuloa!

Ihan ensimmäisenä haluan toivottaa sinut tervetulleeksi meidän verkkosivuillemme! Lisäksi on aivan mahtavaa, että olet löytänyt tiesi tänne meidän blogiimme!

Täältä blogin puolelta tulet löytämään tietoa projektistamme Allergiaskannerista ja sen edistymistä kohti maaliamme. Maalimme on tehdä kaupassakäynti helpommaksi, nopeammaksi ja sujuvammaksi ruoka-aineallergikon näkökulmasta. Se, miten aiomme sen toteuttaa, selviää kun projektimme edistyy. 

Mikäli juuri sinua kiinnostaa projetimme edistyminen, tulet pysymään ajantasalla seuraamalla tätä blogia. Pyrin vähintään kerran viikossa päivittelemään tänne, mitä edeltävän viikon aikana ollaan saatu aikaiseksi.

Tulet myös mahdollisesti löytämään täältä hauskoja, sekä mielenkiintoisia sattumuksia ja tapahtumia niin sanotusti ”kulissien takaa”.

Mikä ihmeen Allergiaskanneri?

Mutta mikä ihmeen Allergiaskanneri? Mikä se on, entä mitä se tekee?

Olemme kehittämässä sovellusta kouluprojektina, joka kuuluu Ticorporateen. Sovelluksen nimen olet jo varmasti tänne päästyäsi kuullutkin, Allergiaskanneri.

Allergiaskanneri on siis sovellus puhelimeen tai tablettiin, johon pystyt syöttämään omat, perheenjäsenten tai vaikka ystävien allergiatiedot. Tämän jälkeen voit mennä sovelluksen kanssa kauppaan ja skannata minkä tahansa ruokatuotteen kaupassa. Mikäli skannattu tuote sisältää jotakin allergeenia, joka on ennalta määritetty, sovellus ilmoittaa selkeällä äänellä ja kirkkailla näkyvillä väreillä että tuotetta ei voi käyttää.

Haluamme siis tehdä sovelluksen, joka tulee helpottamaan, nopeuttamaan ja sujuvoittamaan kaupassa käyntiä ja tämän myötä arkea, ruoka-aineallergikon näkökulmasta.

Allergiaskanneri on sovellus, joka on suunnattu ruoka-aineallergikoille ja heidän lähipiirissä oleville käyttäjille. Tällaisia lähipiirissä olevia käyttäjiä ovat esimerkiksi perheenjäsenet, ystävät ja ihmiset, jotka käyvät kaupassa toisen ihmisen puolesta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.