Etusivu » Blogi » Allergiaskannerin julkaisu!

Allergiaskannerin julkaisu!

  • tehnyt

Nyt se tapahtuu!

Tänään on koittanut hieno päivä, sillä julkaisimme hetki sitten Allergiaskanneri-sovelluksen ensimmäinen kehitysversion, jota juuri sinä pääset käyttämään! Sovellus siis on edelleen kehityksessä ja sieltä vielä puuttuu asioita ja ominaisuuksia. Siinä myös saattaa olla virheitä ja se saattaa kaatua. Allergiaskanneri- sovelluksen käyttö edellyttää, että käyttäjä käyttää sovellusta omalla vastuulla. Näistä huolimatta sovellus on nyt siinä vaiheessa, että sen toimintaa pääsee kokeilemaan käytännössä, sinun kauppakaverinasi! Toivomme saavamme käyttäjiltä paljon palautetta, joiden pohjalta voimme kehittää Allergiaskannerista paremman. Voit laittaa meille kehitysidean, ilmoittaa sovelluksen kaatumisesta tai ilmoittaa siitä, jos jokin allergeeni puuttuu! Se onnistuu helposti täältä tai voit laittaa meille suoraan viestiä chatin kautta, jonka löydät sivustomme oikeasta alakulmasta! :). Yhteydenotto onnistuu myös meidän somejen kautta!

Tässä vielä huomio sovelluksen toiminnasta. Allergiaskanneri -sovellus toimii tällä hetkellä siis S-Ryhmän ruokakaupoissa ja tuotetiedot saamme S-ryhmän Foodie palvelusta. Jos allergeeni puuttuu Foodie -palvelun ainesosaluettelosta, niin silloin sovelluksemmekaan ei sitä voi löytää. Pyydämme siis tarkastamaan joka tapauksessa tuotteen ainesosaluettelon, jonka pystyt lukemaan myös suoraan Allergiaskanneri-sovelluksesta. Mikäli ainesosaluetteloa ei löydy Foodie-palvelusta, Allergiaskanneri ilmoittaa sinulle siitä.

Allergiaskanneri on kehitetty sinulle, joka kaipaat helpompaa ja nopeampaa arkea ruoka-aineallergikon näkökulmasta! Toivomme Allergiaskannerista olevan sinulle ja lähipiirillesi hyötyä!

– Tomi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.