Etusivu » Blogi » Täällä taas!

Täällä taas!

  • tehnyt

Syksy 2021

Tervehdys pitkän tauon jälkeen! Kesälomat on nyt vietetty ja olemme palanneet Allergiaskanneri-tiimin kanssa niin sanotusti takaisin sorvin ääreen. Allergiaskanneri -sovellus on kouluprojektimme, joten työskentelemme sen parissa nyt tämän syksyn ajan tehokkaasti. Meillä on paljon uusia visiota sovelluksemme tulevaisuudesta.

Tarkoituksenamme on lisätä sovellukseen allergioita, kehittää viivakoodien lukua tarkemmaksi ja nopeammaksi ja mikä tärkeintä, saada sovellus demosta ensimmäiseen täyteen versioonsa. Sovelluksemme on tulossa nettisivujemme lisäksi myös Play-kauppaan jakoon.

Päivittelimme myös nettisivujemme ulkonäköä selkeämmäksi ja muutenkin helppokäyttöisemmäksi. Lisäsimme sivuillemme näppärän yhteydenotto-lomakkeen, jolla meihin pystyy ottamaan yhteyttä. Se löytyy ’ Ota yhteyttä ’ -sivulta! Sieltä voi suoraan ilmoittaa sovelluksemme bugeista, kertoa esimerkiksi mikä sinusta tekisi sovelluksestamme paremman tai kysyä mitä vain sovelluksestamme tai sen kehitystyöstä!

Päivittelemme myös meidän someja ahkerammin nyt syksyllä, joten löydät myös niistä ajantasaisimmat tiedot uusista ominaisuuksista ja mitä tapahtuu seuraavaksi! Ota siis tilimme seurantaan vaikka alla olevista nappuloista!

– Tomi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.